“Jeg ser DiG” er et helt særligt personligt maleri, et abstrakt portræt

Ja “Jeg ser DIG” er et helt særligt bestillingsmaleri med DIG i fokus. Det er derfor jeg kalder det et abstrakt portræt, og ja det er 100 % abstrakt, men jeg kalder det netop portræt fordi det er DIN energi der kommer til at komme til udtryk i maleriet med hjælp fra min intuition og mit håndværk.

Hvordan spørger du måske?

Jo ved at vi har samtaler hvor vi dykker ned i hvad du indeholder som menneske, hvad er det du drømmer om og hvad har været en rød tråd i dit liv, hvad ville du ønske du turde OG hvis du tør, hvad er dine mørke sider.

En mulighed er også at jeg følger dig og dit liv en hel dag, besøger dig i dit hjem og danner mig et indtryk af hvilken stemning du bor i.

Og selvfølgelig taler vi om farver og din yndlingsmusik OG ja vi graver også ind til din hadefarve 😉

Alt det og meget mere taler vi om over en frokost eller middag og evt også en gåtur og ud fra det bruger jeg min stærke intuition til at male DIT helt specielle personlige portræt.

Jeg kan også gøre det samme med dig og din partner så det bliver JERES to-i-en portræt eller som hel familie.

Jeg er vild med at tale mennesker og vil ELSKE at blive en gæst i dit liv for at skabe noget helt specielt og unikt til dig.

Har du en virksomhed? – så vil jeg med glæde også skabe værker der matcher præcis den ånd og den mission du har, kontakt mig blot på 24462094 for at høre nærmere.

Se et eksempel på et “Jeg ser DIG” maleri herunder ↓↓↓