What I do

Lærredet blev ved med at kalde på mig.

Til sidst blev stemmen så høj og gennemtrængende at den ikke var til at overhøre.

Det brænder som en ild indeni!

Følelser, stemninger, historier og længsler der bare må fortælles på lærredet.

Det er som at forsvinde fra tid og sted når jeg står foran lærredet og står er nok ikke helt den rette betegnelse for jeg maler med en krop i bevægelse, kan slet ikke lade vær og allerhelst til høj musik der matcher den følelsesmæssige stemning jeg er i, i øjeblikket.

Valget af farver og bevægelser og redskaber sker intuitiv, spontant og ekspressivt, men også med kærlighed og nærvær vælger jeg hvad der skal ske. Alle malerier er blevet strøget med kærlig hånd og maling, alt imens jeg føler mig frem til hvilken vej det skal gå.

Leg, eksperimenteren, fis og ballade, men også alvor og respekt for det der kommer er med til at skabe det færdige resultat.

Lag på lag på lag, er det der i mine øjne er med til at skabe en fantastisk dybde og er det der gør at et maleri er spændende at vende tilbage til, selv efter at det har hængt i dit hjem i lang tid.

Det er aldrig til at vide hvor at maleri ender når det første strejf af maling rammer.

Jeg elsker tiden til fordybelsen.

Livet er fuld af kontraster, ligesom når jeg er igang foran lærredet.

Jeg plejer i mange sammenhænge her i livet at sige:

Uden mørke, intet lys!

Uden udfordringer, ingen udvikling!

Det er det samme der sker foran lærredet, mine stemninger veksler og afspejler sig i

Vildskab – Ro

Tårer der triller – Grin der ikke vil stoppe

Dans – Afslapning

Omsorg – Svigt

Tvivl – Tro

Ild – Vand

Lys – Mørke

Grimt – Smukt

Kærlighed – Had

Frustration – Afklaring

Glæde – Sorg

Jeg vil elske at høre hvad du mærker når du ser et maleri, for jeg har det selv sådan at for at kunst skal kunne sige mig noget, så skal jeg kunne mærke det.

Mine inspirationkilder udover følelser, stemninger og minder fra tidligere i livet er også mine mange vandreture i naturen. Det er ved havet og bølgernes brusen eller blide skvulpen eller i skoven tæt på træernes skønne livgivende energi at hjernen får en pause og kreativiteten begynder at blomstre på ny.

Jeg elsker at vandre i naturen og lege med malingen på lærredet. Når jeg ikke lige gør det, så har jeg de skønneste kunder på briksen i min hyggelige klinik i Espergærde. Der giver jeg omsorgsfulde behandlinger til dem der trænger til at slippe spændinger, komme ned i gear og lade op. Er du nysgerrig på det, så finder du mig og briksen lige her: christinaclemen.dk

How I do it

Legende og dansende til musik.

Where I live

Humlebæk – tæt på naturen.

Havet med de brusende bølger eller de stille, blide skvulp mod bredden. Skoven med den susende lyd af blæst der rasler i bladene eller den stilhed der kan være blandt træernes beskyttende stammer.

Begge dele er blot få minutter fra mit hjem og jeg elsker den inspiration og ro der omfavner mit indre og ydre på de skønne vandreture hvor hjernen får en pause og kreativiteten derfor igen ingen længe blomstrer.

97

Happy Clients

12000

Hours of Work

65000

Photos Taken

65000

Photos Taken

214

Completed Projects

“Silence”

100 x 120

“In love with life”

100 x 100